Nem kapott pénzt az el nem végzett munkáért, elütötte a megbízóját a szentesi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egészen elképesztő esetről számol be a rendőrség közleménye Szentesről: egy férfi el nem végzett munkáért követelt pénzt a megbízójától, veréssel fenyegette, végül el is ütötta. A szentesi rendőrök elkapták a gyanúsítottat.

A közlemény szerint a 31 éves férfi február 19-én Szentesen megjelent a sértettnél, akivel korábban fakivágási munkálatok elvégzésében állapodott meg, azonban ezért előleleget kért. A megbízó tartva a csalástól a munkadíjat utólag akarta kifizetni, azonban ezt az ajánlatot a feltételezett elkövető nem volt hajlandó elfogadni.

A férfi agresszívan követelte az el nem végzett munka előlegét, a sértettet egy fa karóval fenyegette, majd az autójával távozás előtt el is ütötte.

Az erőszakos munkavállalót a rendőrök rövid időn belül azonosították és előállították a Szentesi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók megállapították, hogy 2021. augusztusában egy helyi kocsmából egy pénztárcát is ellopott, melyben több mint 60 ezer forint készpénz volt.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt őrizetbe vették és indítványozták letartóztatását. Ellene lopás vétség, önbíráskodás és súlyos testi sértés kísérlet elkövetése miatt indult eljárás.

police.hu / Kiemelt képünk illusztráció!

Előző sztori

Már közel 30 ezren utaztak be Ukrajnából Lengyelországba

Következő sztori

Kocsis Máté: a magyarok biztonsága a legfontosabb