Késelt és verekedett is néhány nap leforgása alatt a szegedi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki 5 nap alatt két sértettet is bántalmazva követett el bűncselekményt. A férfi többszörösen visszaeső bűnöző.

Az ügyészség közleménye szerint a gyanúsított előbb múlt hét kedden ittas állapotban egy szegedi lakásban szóváltásba keveredett egy másik férfival,

akit egy konyhakéssel hátba szúrt, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva.

Ezt követően vasárnap hajnalban egy szegedi sörözőben szintén ittas állapotban keveredett szóváltásba egy harmadik férfival, akit földre rántva bántalmazott, súlyos fejsérüléseket okozva neki. A testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére, tekintettel arra, hogy a férfi többszörösen büntetett előéletű, visszaeső és még több eljárás is van vele szemben folyamatban.

Az ügyészi indítványnak a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott az indítványnak és elrendelte a letartóztatást. A bíróság végzése nem végleges, azzal szemben a gyanúsított és a védője a szabadlábon védekezés érdekében fellebbezést jelentettek be.

Kiemelt kép: police.hu

Előző sztori

Migránsokkal teli furgon csapódott a házfalnak Forráskúton

Következő sztori

Mihálffy Béla: Mi az emberek mellett állunk!