Balhé

Késelt és verekedett is néhány nap leforgása alatt a szegedi férfi

Késelt és verekedett is néhány nap leforgása alatt a szegedi férfi

2022. február 16., szerda
Késelt és verekedett is néhány nap leforgása alatt a szegedi férfi

A Szegedi Járási Ügyészség letartóztatását indítványozta annak a férfinak, aki 5 nap alatt két sértettet is bántalmazva követett el bűncselekményt.A férfi többszörösen visszaeső bűnöző.

Az ügyészség közleménye szerint a gyanúsított előbb múlt hét kedden ittas állapotban egy szegedi lakásban szóváltásba keveredett egy másik férfival,

akit egy konyhakéssel hátba szúrt, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket okozva.

Ezt követően vasárnap hajnalban egy szegedi sörözőben szintén ittas állapotban keveredett szóváltásba egy harmadik férfival, akit földre rántva bántalmazott, súlyos fejsérüléseket okozva neki. A testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére, tekintettel arra, hogy a férfi többszörösen büntetett előéletű, visszaeső és még több eljárás is van vele szemben folyamatban.

Az ügyészi indítványnak a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírója helyt adott az indítványnak és elrendelte a letartóztatást. A bíróság végzése nem végleges, azzal szemben a gyanúsított és a védője a szabadlábon védekezés érdekében fellebbezést jelentettek be.

Kiemelt kép: police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.