Politika

Chovanecz Kata: Mihálik Edvinnek nincs önálló politikai akarata

Chovanecz Kata: Mihálik Edvinnek nincs önálló politikai akarata

2022. február 2., szerda
Chovanecz Kata: Mihálik Edvinnek nincs önálló politikai akarata

A szegedi Fidesz ma délelőtti sajtótájékoztatójában azt nyilatkozta: az iskolapadból a politikába került Mihálik Edvinnek nincs önálló politikai akarata.

Chovanecz szerint a ,,politikuspalánta" célja, hogy Gyurcsány és Márki-Zay a zöldtanácsnoki pozícióját ,,a zsírosabban fizető parlamenti bársonyszékre" cserélje. Ám ahogy eddig sem volt a képviselő szerint önálló politikai teljesítménye, ,,úgy honatyaként sem lesz."

Karrierje érdekében továbbra is a Gyurcsány vezette baloldal bábjaként politizálna - mondta.

A képviselő kiemelte, hogy a Gyurcsány vezette baloldal tervei világosak, Mihálik pedig ezt a tervezetet támogatná szavazatával. ,,Aki Mihálik Edvinre szavaz, az a Gyurcsány-Márki-Zay párosra szavaz, a határkerítés lebontására, a migránsok kötelező betelepítésére, a 13. havi nyugdíj eltörlésére, és kórházbezárásokra." Azt is hozzátette, hogy aki ő rá szavaz, az az LMBTQ-propagandát támogatja. Ezen kívül a multik érdekében a rezsicsökkentés megszűntetését, és a családtámogatások eltörlését támogatják az ő rá leadott szavazatok.

Chovanecz szerint nincs két baloldal, csak egy, amelyik Gyurcsány Ferenc vezetésével egyszer már tönkretette az országot. ,,Most ugyanerre szövetkezik az általa vezetett baloldal." Szerinte pedig Mihálik ezt a kudarcos politikát segítené hatalomra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.