Szerdán késeltek a Teréz utcában, egy nap alatt elfogták az elkövetőt

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi Facebook csoportokban több fotó is felbukkant szerdán a Teréz utcából, ahol nagy rendőri jelenlét volt délután. Ment is a találgatás, hogy mi történhetett: verekedés, rablás, netán valami komolyabb? A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság mai közleményéből kiderült: egy férfi többször megszúrta szerelmi riválisát a helyszínen.

Fotó: police.hu

A rendőrségre január 19-én délután érkezett bejelentés, hogy a Teréz utcában ismeretlenek egy férfit megszúrtak, majd a cselekményt követően a helyszínről elmenekültek. A sértettet a mentők, több szúrt sebbel szállították kórházba. A rendőrök a tanúkutatás és az adatgyűjtés során megállapították, hogy a férfinak szerelemféltésből egyik ismerősével támadt nézeteltérése.

A két fél a nyílt utcán összeverekedett, majd egyikük kést rántott és többször megsebesítette vitapartnerét.     

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói 24 órán belül megállapították az elkövető kilétét, akit a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály Közterületi Alosztály munkatársai tartózkodási helyén elfogtak, majd előállítottak. 

Fotó: police.hu

Az egyenruhások a férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az őrizetbe vétel, valamint kihallgatás után kezdeményezték a férfi letartóztatását is.

via police.hu

Videó!
Előző sztori

Arsenal-veréssel zárta a törökországi edzőtábort a Szeged-Csanád GA

Következő sztori

Tombol az omikron, ezt tegyük, ha minket is elér