Mikler úgy érzi, jól döntött két évvel ezelőtt

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pick Szeged kapusa úgy érzi, jól döntött, amikor két évvel ezelőtt nem mondta le a válogatottságot.

“Abban az élethelyzetben sokkal fontosabb volt, hogy a családommal legyek. Úgy gondoltam, otthon sokkal nagyobb szükség van rám, mint a válogatottban” – idézte fel ikergyermekei születésének időszakát az MTI-nek adott szerdai interjú során a szegedi hálóőr.

Mikler végül mégis pályára lépett a 2020-as Európa-bajnokságon, remek teljesítménnyel járult hozzá a jó szerepléshez és a kilencedik hely megszerzéséhez. Egy évvel ezelőtt az ötödik helyezéssel zárult világbajnokságon ugyancsak bravúrosan védett a 216-szoros válogatott kapus, aki csapatkapitányként készül a jövő csütörtökön rajtoló magyar-szlovák közös rendezésű kontinenstornára.

Már megerősödött bennem az érzés, hogy nagyon jó döntést hoztam akkor, és ezt azóta sem gondolom másképpen. Többször elmondtam, nagyon szeretek ebben a csapatban lenni, nagyon jól érzem magam, szívesen jövök ide, jó a hangulat, jó a társaság és erős együttest alkotunk”

– nyilatkozta.

Mint emlékeztetett, decemberben 2024-ig meghosszabbította szerződését a klubcsapatánál, és hozzátette, addig mindenképpen a válogatott rendelkezésére áll.
   

Előző sztori

Rákölő fémvegyületeket állítottak elő Szegeden

Következő sztori

Sapka, sál, nagykabát: komoly havazás lehet a hétvégén Szegeden