Meteor

Megnyílt az ég Szeged fölött

Megnyílt az ég Szeged fölött

2022. január 22., szombat
Megnyílt az ég Szeged fölött

Látványos égi jelenséget örökített meg egyik felsővárosi olvasónk. A fotókon úgy tűnik, mintha megnyílna az égbolt Szeged fölött.

Az időjárás előrejelzés szerint a Tiszántúl fölé vastagabb felhőtömbök érkeznek, amelyekből többfelé előfordulhat hózápor. A felhős részeken hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat.

Vasárnap a Tisza vonalától nyugatra erősen felhős vagy borult idő várható, csak a délutáni óráktól csökken majd a felhőzet. A Tiszántúlon változóan felhős idő lesz a jellemző, egy-egy hózápor kialakulhat, majd estére kiderül az ég. Az erős északi, északnyugati szél estétől mérséklődik, vasárnap elsősorban északkeleten támadhat fel ismét. Ott helyenként hófúvás is előfordulhat.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -9 és -3 fok között alakul, de a szélcsendes, hóval borított, fagyzugos tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap -2 és +4 fok között valószínű.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.