Közélet

Lázár János csökkentené a tram-train menetidejét

Lázár János csökkentené a tram-train menetidejét

2022. január 19., szerda
Lázár János csökkentené a tram-train menetidejét

Az országgyűlési képviselő szerda reggel ült fel a tram-trainre - nem először -, hogy személyesen is tapasztalatot gyűjtsön a vasútvillamos jelenlegi helyzetéről ami a menetidejét, kihasználtságát, általános állapotát jellemzi. Erről közösségi oldalán posztolt egy bejegyzést:

Lázár János szűkszavúan fogalmaz, azonban kiderül, hogy elégedett a tömegközlekedési eszközzel Pozitívumként tekint arra, hogy bőven akad, aki használja - azonban úgy gondolja, a menetidőn kellene még csiszolni.

amin dolgoznunk kell még, az a menetidő csökkentése, hogy a lehető leggyorsabban megtegye a jármű a két város közötti távolságot

Tobbszor is előbukkant már a kérdéskör és mi is foglalkoztunk vele, ami megosztó az olvasóink körében. A gyorsítást sokan úgy érnék el, hogy csökkentenék a vasútvillamos megállóinak számát Szegeden belül.

https://szegedma.hu/2021/12/gyors-vagy-lassu-legyen-a-tram-train

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.