Csak a szokásos: torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szerbia felől személygépkocsival vagy autóbusszal érkezőknek egyaránt három órát kell várakozniuk. A kilépő oldalon a személygépkocsik és az autóbuszok sora is egyórás – közölte a rendőrség.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a kübekházi, tiszaszigeti, röszkei vagy ásotthalmi közúti határátkelőhelyet, valamennyi 7 és 19 óra között fogadja az utasokat.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, ahol a személygépkocsival Románia felé tartók és az onnan érkezők egyórás várakozásra számíthatnak. A gyorsabb határátlépés érdekében itt a nagylaki vagy a kiszombori közúti határátkelőhely felé lehet kerülni, azok egész nap fogadják az utasokat.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Előző sztori

Megnyílt az ég Szeged fölött

Következő sztori

Megújult a pitvarosi általános iskola