Közlekedés

Csak a szokásos: torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél

Csak a szokásos: torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél

2022. január 23., vasárnap
Csak a szokásos: torlódás alakult ki a röszkei határátkelőnél

A Szerbia felől személygépkocsival vagy autóbusszal érkezőknek egyaránt három órát kell várakozniuk. A kilépő oldalon a személygépkocsik és az autóbuszok sora is egyórás – közölte a rendőrség.

A gyorsabb határátlépés érdekében az utazók választhatják a kübekházi, tiszaszigeti, röszkei vagy ásotthalmi közúti határátkelőhelyet, valamennyi 7 és 19 óra között fogadja az utasokat.

Intenzív a forgalom a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, ahol a személygépkocsival Románia felé tartók és az onnan érkezők egyórás várakozásra számíthatnak. A gyorsabb határátlépés érdekében itt a nagylaki vagy a kiszombori közúti határátkelőhely felé lehet kerülni, azok egész nap fogadják az utasokat.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.