Közélet

Vajon Szegeden havazni fog vasárnap?

Vajon Szegeden havazni fog vasárnap?

2021. december 4., szombat
Vajon Szegeden havazni fog vasárnap?

Éjjel mindenhol beborul az ég. Délkeleten reggelig még nem valószínű számottevő csapadék, másutt egyre több helyen várható eső, az Észak-Dunántúlon és az Észak-Alföldön vegyes halmazállapot ígérkezik (havas eső, néhol ónos eső is előfordul), Komárom megyétől Borsodig, Szabolcsig pedig főleg havazásra van kilátás.

A címben feltett kérdésre a válasz tehát: nem a válasz.

Vasárnap nagyrészt borult lesz az ég. Északkeleten átmenetileg szűnik a csapadék, máshol sok helyütt számítani lehet esőre, havas esőre, melyet délutántól, estétől egyre többfelé hó válthat fel, ugyanakkor nyugat felől csökken a csapadék kiterjedése, illetve mennyisége. A délkeleti, vasárnap a Dunántúlon az északira forduló szelet helyenként élénk lökések kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +2 fok között alakul, azonban északkeleten a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 1 és 7 fok között alakul, északkeleten mérhetik az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.