Balhé

Utast harapott meg egy bliccelő a 2-es villamoson

Utast harapott meg egy bliccelő a 2-es villamoson

2021. december 4., szombat
Utast harapott meg egy bliccelő a 2-es villamoson

A szegedi rendőrök elfogtak egy 22 éves helyi férfit, aki erőszakosan viselkedett a jegyvizsgálókkal a 2-es számú villamoson, egy utast pedig bántalmazott is-közölte a rendőrség. A rendőrségre december 3-án kora délután érkezett bejelentés, hogy Szegeden a 2-es villamoson egy agresszív férfi szidalmazta a jegyvizsgálókat, akik ellenőrizni akarták az általuk jól ismert, rendszeres bliccelő utazási jogosultságait.

Az elkövető ki akarta vonni magát az ellenőrzés alól, ezért egy férfi a jegyvizsgálók segítségére kelt, hogy feltartóztassa az agresszív potyautast, aki ettől még ingerültebbé vált, többször megütötte majd meg is harapta a sértettet. Az egyenruhások rövid időn belül a helyszínre értek és az erőszakos garázdát előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Ellene garázdaság miatt indítottak eljárást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.