Közélet

Tombol a járvány Mindszenten

Tombol a járvány Mindszenten

2021. december 18., szombat
Tombol a járvány Mindszenten

Tavalyhoz képest kétszer annyi fertőzöttet regisztráltak a Csongrád-Csanád megyei településen.

A Covid járvány helyi tapasztalatairól is elhangzott tájékoztató a legutóbbi, a napokban tartott mindszenti testületi ülésen. Zsótér Károly Sándor polgármester a Délmagyarnak elmondta: a háziorvosok statisztikai adatai beszédesek, hiszen

míg tavaly decemberig 125 fertőzöttet regisztráltak Mindszenten, majd idén januártól áprilisig mindössze közel 80 főt érintett a járvány, tavasztól késő őszig már majdnem 220 helyi lakos betegedett meg.

A háziorvosok hangsúlyozták a járványügyi szabályok szigorú, következetes betartását, a harmadik oltás felvételének fontosságát.

Eközben Bálint Gabriella, a Hódmezővásárhely Többcélú Kistérségi Társulás Kapcsolat Központ vezetője arról tájékoztatta a mindszenti testületet, hogy szerencsére az ellátórendszer idős gondozottjai a megyei átlag alatt érintettek.

További részleteket IDE KATTINTVA olvashat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.