Több órás várakozásra kell számítani a megyei határátkelőkön

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Torlódás alakult ki a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán szombat reggel, intenzív a forgalom a kiszombori és a nagylaki közúti határátkelőhelyen is Románia irányába – közölte a rendőrség a honlapján.

A személyautóval Romániába tartóknak három órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, az autóbuszoknak egyórás a várakozás. A teherforgalomban szintén három órát kell várakozni. Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre váró kamionsor hossza 7 kilométer.

A nagylaki és a kiszombori közúti határátkelőhelyen egyaránt kétórás a várakozás a személyforgalomban a kilépő oldalon.

Szerbia felé a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán személygépkocsival kettő, autóbusszal egy órát kell várakozni, a kamionsor négyórás.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Kiemelt képünk archív!

Előző sztori

Leváltják Orbán Hedviget, a Szent-Györgyi Albert Agóra vezetőjét – Siklósról (!) neveznek ki újat

Következő sztori

Lecserélhetik! Új miniszterelnök-jelölt jöhet a baloldalon – ettől tart Márki-Zay Péter