Közlekedés

Több órás várakozásra kell számítani a megyei határátkelőkön

Több órás várakozásra kell számítani a megyei határátkelőkön

2021. december 18., szombat
Több órás várakozásra kell számítani a megyei határátkelőkön

Torlódás alakult ki a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán szombat reggel, intenzív a forgalom a kiszombori és a nagylaki közúti határátkelőhelyen is Románia irányába - közölte a rendőrség a honlapján.

A személyautóval Romániába tartóknak három órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-határátkelőhelyen, az autóbuszoknak egyórás a várakozás. A teherforgalomban szintén három órát kell várakozni. Az Útinform adatai szerint az M43-as autópályán, Csanádpalotánál a kilépésre váró kamionsor hossza 7 kilométer.

A nagylaki és a kiszombori közúti határátkelőhelyen egyaránt kétórás a várakozás a személyforgalomban a kilépő oldalon.

Szerbia felé a röszkei autópálya-határátkelőhely kilépő oldalán személygépkocsival kettő, autóbusszal egy órát kell várakozni, a kamionsor négyórás.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak.

Kiemelt képünk archív!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.