PROMO

Szónikus arctisztítóval a makulátlan arcbőrért

Szónikus arctisztítóval a makulátlan arcbőrért

2021. december 3., péntek
Szónikus arctisztítóval a makulátlan arcbőrért

Az arctisztítás nagyon fontos része a tisztálkodási rutinunknak, azonban nem mindenki fektet rá elegendő időt. A vízzel való arctisztítás kevés, hiszen a nap folyamán igen makacs szennyeződések rakódnak a bőrre, sminkszerek, por, krémek. A bőrünk folyamatosan faggyút és verejtéket is termel, így a baktériumok is könnyen megtelepedhetnek rajta. Ezek megbonthatják bőrünk természetes védőrétegét, így arcbőrünk egyenetlenebbé válhat, ami meggyötört bőrképet eredményez. Ha egészséges és ragyogó arcbőrt szeretnénk, akkor minden nap legalább egyszer foglalkoznunk kell vele, alaposan tisztítani és ápolni. Ha így teszünk, bőrünk ezt látványosan meg fogja hálálni.

A tiszta víz nem elegendő az alapos tisztításhoz. A szennyeződéseket és a napi igénybevétel maradványait csakis úgy tudjuk eltüntetni, ha erre kijelölt termékeket, arclemosókat használunk. A megfelelően megtisztított bőr sokkal jobban és hatásosabban tudja magába szívni a többi bőrápolási terméket, a különböző szérumokat, arckrémeket.  Ennek ellenére azonban sok nő érzi mégis azt, hogy a kozmetikusok nyújtotta ápolást otthon nem tudják elérni. A szépségszalonokba való rendszeres eljárkálást azonban nem tudja mindenki beilleszteni a hétköznapjaiba, így otthoni megoldások után kutatnak. Számtalan újabbnál újabb, drágábbnál drágább kencékkel próbálkoznak, amelyek gyors, egyszerű és hatékony megoldást ígérnek a felmerülő bőrproblémákra.

Az utóbbi időben az arctisztítás terén egy igen hasznos kis szerkentyű ütötte fel a fejét, amely nagyban megkönnyíti és hatásossá is teszi az arcápolási rutinunkat. A szónikus arctisztító egy olyan kozmetikai eszköz, amely megoldást kínál az eltömődött pórusok, aknék, foltok és ráncok ellen. A készülék gyenge rengéseket végez, és a finom szilikonos sörtéknek köszönhetően, gyengéden masszírozza és tisztítja is az arcbőrt. Így nem csak hatékony, de igazi élmény lehet a fürdőszobában töltött pár perc én idő. Ez a néhány perces kezelés abból áll, hogy a szokások kozmetikumunkat kell csak felvinnünk a bőrre, és a finom pulzáló mozgások révén ez a kellemes masszázs tisztítja, felfrissítik a bőrt. A rezgések serkentik az oxigénellátást a bőrben, azáltal az egyenetlenségek és a finom ráncok kisimulnak. Vannak olyan típusú készülékek, amelyeknek mindkét oldalán sörték találhatók, az úgymond durvább oldal a tisztításért felelős, a másik, finomabb pedig a különböző krémek bemasszírozására szolgál. Ezek a szilikonos sörték azért nagyon hatékonyak, mert egészen mélyről képesek felhozni a szennyeződéseket. Eltávolíthatók az elhalt hámsejteket és a felesleges faggyút is. A kezelés igen kellemes és egy nehéz, stresszes nap után valódi kényeztetést nyújt, hiszen teljesen ellazít. A készülék kialakításának köszönhetően pedig a tisztása során finoman követhetjük arcunk vonalát, és minden kis szegletéhez kényelmesen hozzáférhetünk. 

A szónikus arctisztítók további előnye, hogy vízállók, így akár zuhanyzás közben is élvezettel használhatjuk őket. A sörték kialakítása pedig minden bőrtípusnak megfelel. Maga a készülék is kitűnően tisztítható, hiszen a szilikonos kialakításnak köszönhetően minden szennyeződés maradéktalanul eltávolítható róla. Ez a kis csodakütyü azért is nagyon imponáló, mert nagyon kevés energiát használ, így nagyon ritkán kell tölteni. Egyes típusok akár 300 alkalmat is elbírnak egyetlen töltéssel. Mivel a készülék kicsi és könnyű, ezért bárhová is megyünk, nem kell megválnunk tőle, hiszen bármilyen kistáskában vagy neszeszerben kényelmesen elfér. És amit még feltétlenül szükséges megemlíteni, az a készülék formatervezése és a pompás színek, amelyekben egyes típusok kaphatók. Az élénk és kecsegtető színeknek egyetlen nő sem tud ellenállni.

(Támogatott tartalom! / Borítókép: Pixabay.com)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.