Közélet

Szegedről a CIA-be? Érdekes mozaikokat rakott össze a Kontra!

Szegedről a CIA-be? Érdekes mozaikokat rakott össze a Kontra!

2021. december 10., péntek
Szegedről a CIA-be? Érdekes mozaikokat rakott össze a Kontra!

Régóta CIA-ügynöközik a hazai politikai közbeszédben Szabó Tímeát, de mindeddig egyetlen komoly bizonyíték sem került elő arról, hogy tényleg ügynök lett volna a Párbeszéd, korábban az LMP politikusa.

A napokban viszont új lendületet kapott a titkosügynöközése, miután egy kiszivárgott beszélgetésen már "Kabul rózsájának" nevezte egy férfi a politikusnőt. Egészen pontosan így:

A Kontra tovább ment az ügyben, és érdekesen rakta össze a mozaikokat Szabó Tímeával kapcsolatban. A lap azt írja: egy Daniel Langenkamp nevű férfi a kilencvenes évek közepén budapesti székhelyű, angol nyelvű szerkesztőségekben dolgozott, olyan helyeken - jegyzi meg a cikk, ahol az amerikai titkosszolgálat jelenléte kifejezetten erős volt.

A Budapest Weeknél ismerkedett meg a Szegeden kommunikációt hallgató egyetemistával, Szabó Tímeával, akit gyorsan bevonzott a nemzetközi boszorkánykonyába.

A húszas éveiket taposó fiatalok teljesen lehetetlen módon a budapesti lapok után a Harvard egyik rejtélyes kutatóprogramjában bukkantak fel, ahol vezetőként, az ENSZ megbízásából segítették többek között az afganisztáni újrarendezési folyamatot. Egy évvel később elváltak az útjaik: Langenkamp az Egyesült Államok külügyminisztériumának állományában találta magát, Szabó előtt pedig kinyíltak a magyar Országgyűlés kapui.

Akit a további, teljes történet is érdekel, az IDE KATTINTVA tudja elolvasni, mert a lap szerint ez az igazi nemzetbiztonsági ügy!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.