Hírzóna

Planet 2021: elérte legfontosabb célját a kiállítás, cselekvésre ösztönöz

Planet 2021: elérte legfontosabb célját a kiállítás, cselekvésre ösztönöz

2021. december 5., vasárnap
Planet 2021: elérte legfontosabb célját a kiállítás, cselekvésre ösztönöz

A fenntarthatósági expó elérte legfontosabb célkitűzését, hisz cselekvésre ösztönöz, a visszajelzések szerint ugyanis a látogatók nagy része a kiállítás hatására másként fogja szervezni mindennapjait - jelentette ki Joó István, a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó lebonyolításáért felelős kormánybiztos vasárnap Budapesten sajtótájékoztatón.

Hozzátette: a megkérdezett látogatók, köztük sok iskolás arról számolt be, az expón látottak után ők is tenni akarnak a környezet védelméért. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) helyettes államtitkára jelezte, vasárnap 17 óráig látogatható még a rendezvény, amelynek ez a zárónapja. Közölte, továbbra is várja az érdeklődőket a nagyközönségnek szóló pavilon, ahol a legújabb digitális technológiákkal és különböző installációkkal mutatják be például, hogy milyen lesz a jövő otthona, milyen fenntartható forrásból származó élelmiszereket érdemes fogyasztani, illetve információkat tudhatnak meg különböző vízgazdálkodási kérdésekről is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.