Sport

Meghosszabbítja szerződését a PICK Szeged Borut Mackovsekkel

Meghosszabbítja szerződését a PICK Szeged Borut Mackovsekkel

2021. december 30., csütörtök
Meghosszabbítja szerződését a PICK Szeged Borut Mackovsekkel

A bal átlövő 2024-ig marad a csapat tagja.

A kézilabda csapat hivatalos közleménye szerint Borut ,,nagy erőssége a csapat, komplett játékos, aki védekezésben és támadásban is magas szinten játszik, meghatározó szerepet tölt be".

Borut elmondása szerint nagyon örül a hosszabbításnak, a családjával nagyon jól érzik magukat Szegeden. Kiemelte, hogy neki is csapatának is régóta nagy álma, hogy a legjobb négy közé jussanak a Bajnokok Ligájában, melynek idei szezonjában eddig - szerinte - szépen meneteltek.

,,Ezután minden csak rajtunk múlik." - mondta.

Borut Mackovsek 2020-ban igazolt a PICK Szegedhez, amivel 2021-ben magyar bajnok lett. A háromgyermekes családapa 1992. szeptember 11-én született a szlovéniai Koperben. Eddig 97-szer lépett pályára a szlovén nemzeti csapatban és 217 gólt szerzett. A PICK Szegedben eddig 34 NB I-es meccsen 90-szer zörgette meg az ellenfelek hálóját. A Bajnokok Ligájában eddig 36 találatnál jár, az idei szezonban már 27 gólt jegyzett, jelenleg a 46. helyen áll a házi BL-góllistán. Borut Mackovsek tagja a magyar-szlovák Európa-bajnokságra készülő szlovén válogatottnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.