Videó!

Két embercsempész is volt a mórahalmi balesetnél

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Rendőrség legfrissebb hivatalos információi szerint nem egy, hanem kettő embercsempész volt abban az autóban, ami hétfőn éjszaka Mórahalomnál egy virágboltnak ütközött. Az egyikük életét vesztette.

Újabb részletek derültek ki a hétfői mórahalmi balesetről. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Bűnügyi Technikai Főosztályának munkatársai dolgoznak közösen az áldozatok azonosításán. Ennek során állapították meg, hogy az egyik elhunyt egy szerb férfi. A nyomozás során begyűjtött adatok szerint a két férfi Ásotthalom közelében vette fel a migránsokat, és Szeged felé indultak velük.

A járművet az a szerb állampolgár vezette, aki a helyszínen meghalt. Rajta kívül hat illegális bevándorló vesztette életét, társa és három határsértő pedig megsérült.

A rendőrök az életben maradt szerb férfit elfogták, előállították és őrizetbe vették. Az ügyészségen embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt kezdeményezik letartóztatását.

A brutális becsapódásról a közeli térfigyelő kamera is készített felvételt, melyet a TV2 Tények jelentetett meg:

(via police.hu, tenyek.hu)

Előző sztori

Az egyik legjobb magyar egyetem az SZTE egy brit toplistán

Következő sztori

Stagnálnak az adatok: 5298 új fertőzött, 144 halott