Gazdaság

Emelkednek az üzemanyagárak, Szegeden is drágábban tankolhatunk

Emelkednek az üzemanyagárak, Szegeden is drágábban tankolhatunk

2021. december 13., hétfő
Emelkednek az üzemanyagárak, Szegeden is drágábban tankolhatunk

Épp csak egy hete írtunk arról, hogy a hatósági ár alá csökkennek az üzemanyagok literenkénti költségei, most szerdától újra emelkedés várható a kutakon - valószínűleg megint 480 forintért tankolhatjuk literenként a benzint és a gázolajat.

Jelenleg az üzemanyagok ára - ami a 95-ös benzint és a gázolajat illeti - nem sokkal, de a hatósági ár alatt vannak. A jelenlegi, kiskereskedelmi árfolyam a Holtankoljak.hu szerint:

Üzemanyag típusaAktuális ár (2021.12.13.)
95-ös benzin E10466 Ft
Prémium benzin E10481 Ft
98-as benzin497 Ft
100-as benzin517 Ft
Gázolaj471 Ft
Prémium gázolaj510 Ft
Lpg321 Ft
Adatok forrása: Holtankoljak.hu

A portál szerint a hét közepén jelentősen emelkednek majd a hazai üzemanyagárak: a benzin nagykereskedelmi ára bruttó 10 forinttal emelkedik, a gázolajért pedig bruttó 7 forinttal kell majd többet fizetnie a benzinkutaknak. Ez az árváltozás véllhetően a kiskereskedelmi árakban is meg fog jelenni, annak ellenére, hogy továbbra is él a 480 forintos ársapka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.