Az Elkxrtuk lett az év legnézettebb magyar filmje

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Filmforgalmazók Egyesületének utolsó 52. heti eredményei alapján úgy tűnik, hogy Kálomista Gábor Gyurcsány-filmje lesz az év top első magyar filmje.

A film, ahogy a címben is jeleztük, kizárólag a magyar filmek viszontagságában igaz, hiszen a Pókember: Nincs hazaút 400 ezres hazai nézőszámával képtelenség felvenni a versenyt. A statisztikák alapján az Elkxrtuk-ra 130 ezren váltottak jegyet a hazai mozikban. Ezt követi a második helyen Tiszeker Dániel Nagykarácsony c. filmje, amely jelenleg is műsoron van, ám 114 ezres nézőszámával az év hátralevő részében már nem fogja tudni átvenni a vezetést.

A Megafilm által forgalmazott alkotás az év egyik legnagyobb médiafigyelmet-generáló, egyben legmegosztóbb filmje is lett. Ezt jól szimbolizálja, hogy a film IMDb adatlapján igen erős és látványos politikai impulzusokat szimbolizálnak az egy- és a tíz csillagos értékelések.

(via 24.hu)

Előző sztori

Hamis húszezresekkel vásárolt egy szegedi férfi

Következő sztori

Különös szilveszter: akár 16 fok is lehet az év utolsó napján