Szórakozás

Az Elkxrtuk lett az év legnézettebb magyar filmje

Az Elkxrtuk lett az év legnézettebb magyar filmje

2021. december 30., csütörtök
Az Elkxrtuk lett az év legnézettebb magyar filmje

A Filmforgalmazók Egyesületének utolsó 52. heti eredményei alapján úgy tűnik, hogy Kálomista Gábor Gyurcsány-filmje lesz az év top első magyar filmje.

A film, ahogy a címben is jeleztük, kizárólag a magyar filmek viszontagságában igaz, hiszen a Pókember: Nincs hazaút 400 ezres hazai nézőszámával képtelenség felvenni a versenyt. A statisztikák alapján az Elkxrtuk-ra 130 ezren váltottak jegyet a hazai mozikban. Ezt követi a második helyen Tiszeker Dániel Nagykarácsony c. filmje, amely jelenleg is műsoron van, ám 114 ezres nézőszámával az év hátralevő részében már nem fogja tudni átvenni a vezetést.

A Megafilm által forgalmazott alkotás az év egyik legnagyobb médiafigyelmet-generáló, egyben legmegosztóbb filmje is lett. Ezt jól szimbolizálja, hogy a film IMDb adatlapján igen erős és látványos politikai impulzusokat szimbolizálnak az egy- és a tíz csillagos értékelések.

(via 24.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.