Videó!

Szomszédvári rangadót nyert a Szeged-Csanád GA

A Szeged-Csanád Grosics Akadémia magabiztos játékkal, Gajdos és Germán góljaival 2-0-ra legyőzte a Kecskemétet a Merkantil Bank Liga 15. fordulójában. 

Álomszerűen rajtolt a Szeged: a nyolcadik percben Haruna labdaszerzése után Gajdos vette be a vendégek kapuját a tizenhatoson belülről. Félórányi játék után Gajdos oldalról beívelt szabadrúgását követően Germán elé került a labda, a csapatkapitány pedig könyörtelenül a hálóba bombázott. A szünet előtt még két komoly lehetőség is adódott a házigazda előtt, de sem Pejovics, sem pedig Germán nem talált a kapuba.

A fordulás után kis híján szépített a Kecskemét, de Molnár-Farkas hatalmas bravúrral hárította a Tóth közeli fejesét. A hajrában két kiállítás is borzolta a kedélyeket: először Belényesi második sárga lap árán buktatta Kóródit, majd Farkas elcsúszva fejen találta Szuhodovszkit, így egyből piros lapot kapott. Az eredmény a továbbiakban már nem változott, így a Szeged-Csanád Grosics Akadémia győzelemmel vonulhat a válogatott szünetre.

Merkantil Bank Liga, 15. forduló
Szeged-Csanád Grosics Akadémia–Kecskeméti TE 2–0 (2-0)

Szeged, Szent Gellért Fórum, 1000 néző. Vezette: Zierkelbach Péter (Szilágyi, Punyi).
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Ódor, Pejovics, Temesvári, Kővári – Simon Á. (Farkas A., 68.), Kovács M. –  Gajdos, Horváth K. (Lestyán, 68., Dobronoky, 90.), Germán (Dobos, 68.) – Haruna (Kóródi, 82.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Kecskeméti TE: Varga B. – Tóth D. (Lukács, a szünetben), Szabó A. (Gál, 59.), Belényesi, Szalai G., Grünvald – Katona (Szalai, 70.), Vágó (Marsa, a szünetben), Nagy K. (Szuhodovszki, a szünetben), Bartha – Tóth B. Vezetőedző: Szabó István.
Gól: Gajdos (8.), Germán (31.).
Kiállítva: Farkas A. (93.), ill. Belényesi (88.).

Kiemelt kép: Szeged-Csanád GA/Gémes Sándor

Előző sztori

Nagy Péter zsinórban tizenhetedszerre lett magyar bajnok

Következő sztori

DÉLI SZÓ – Szeged – 2021.11.05.