/

Szegeden is érezni már az ünnepi hangulatot

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Bár még nem vagyunk túl a november felén, a városban érezhető a karácsonyi hangulat. Két hét múlva kezdődnek a Szegedi Karácsonyi Hetek, az adventi fények már kikerültek a városban és épül a Dóm téren a Mesés Kasély valamint a hagyománynak számító szalmalabirintus is. Sokak örömére a Móra Ferenc Múzeumtól visszakerült a Szeged felirat is a Dómhoz – már csak a Mikulás és Rudolf várat magára a Dugonics téren!

Visszakerült a felirat

Sokan keresték a Szeged feliratot, ami a város egyik kedvenc szelfipontja, és néhanapján változtatja a helyét is. A nyár folyamán a Móra Ferenc Múzeumnál lehetett fotózkodni vele, most azonban újra a Dóm térre került – erről az SZVP közösségi oldalán tájékoztatta a szegedieket.

Az adventi fények is a helyükön

Nem kell túl tágra nyitni a szemünket, hogy észre vegyük: a Kárász utcán ma este már ünnepi pompában sétálhatunk végig! Munkatársunk – egyelőre nappali fényviszonyoknál – meg is örökítette a város arculatához nőtt dekorációt. Már tűkön ülve várjuk mi is, hogy mikor érkezik meg a Mikulás és Rudolf a Dugonics téri szokásos helyükre.

Előző sztori

A balesetek napja volt a csütörtöki a megye tűzoltóinak

Következő sztori

Változik az Új zsinagóga nyitvatartása