Sárosi Laura visszavonul

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A riói és az idei tokiói játékokon szerepelt szegedi tollaslabdázó szerdán reggel Facebook-oldalán közölte döntését.

Talán ez az egyik legnehezebben megírt posztom. Nagyon hosszú időbe telt, hogy ki tudjam mondani, VISSZAVONULOK a profi sporttól. Egy szakasznak vége van, de mint minden más az életben, ez is egy fejlődési folyamat

– fogalmazott 29. születésnapját csütörtökön ünneplő tollaslabdázó bejegyzésében, melyben arról is ír, hogy szeretne a civil életben is hasonlóan eredményesen helytállni, mint a sportban.

– A szponzoraim, a csapatom, a csapattársaim, a szurkolók, a szövetség és a hozzám közel álló emberek mind hozzásegítettek ahhoz, hogy a pályafutásom során, két olimpián és nagyon sok világeseményen képviselhettem hazámat. Hatszor választottak meg a legjobb magyar női tollaslabdázónak és 21-szeres felnőtt országos bajnoknak mondhatom magam, ezek mind elképzelhetetlenek lettek volna csapat nélkül.”

Sárosi a riói és a tokiói olimpián sem jutott tovább a csoportjából. Utóbbin a második mérkőzése előtt visszalépett részleges Achilles-ín-szakadás miatt. A tokiói játékok másik magyar tollaslabdázója, Krausz Gergely október közepén jelentette be visszavonulását.

MTI/SzegedMa

Előző sztori

Közel megduplázódtak az esetszámok, Szegeden emelkedett a vírus szennyvízkoncentrációja

Következő sztori

Ilyen, amikor Dobrev Klára találkozik Dobrev Klárával