Meteor

Nem kéreti magát a tél, hajnalban -10 fok is lehet

Nem kéreti magát a tél, hajnalban -10 fok is lehet

2021. november 21., vasárnap
Nem kéreti magát a tél, hajnalban -10 fok is lehet

Hullámzó hidegfront tör ránk a jövő héten, emiatt a reggelek cudarrá válnak: szerda hajnalban már akár -10 fokig is hűlhet a levegő. Délután azért egy húsz fokkal jobb lesz a helyzet.

A koránkelőknek és az éjszakai műszakosoknak ideje lesz előkapni a nagykabátokat: egy hullámzó hidegfront mögött hidegebb légtömeg borul ránk. Ez pedig a következő napokban emlékeztetni fog minket arra, hogy hamarosan itt a meteorológiai tél.

Hétfő reggel ugyanis nagy területen várható fagy.

Kedden többnyire az északi, északnyugati tájakon csökkenhet a hőmérséklet pár fokkal 0 alá, szerdán azonban jóval cudarabb reggel vár ránk: a szélcsendes és a nyugati tájakon akár -10 fok is lehet.

Északkeleten, azaz Szeged környékén is, felhősebb marad az idő, így kicsit enyhébb, -5 fok körüli reggelek várnak ránk. A csütörtök is fagyosnak ígérkezik.

A leandereket és egyébteleltetésre szoruló növényeketérdemes védett helyre költöztetnünk.

(via Időkép)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.