Szórakozás

Neked könnyű lehet - üvöltötte 400 torok!

Neked könnyű lehet - üvöltötte 400 torok!

2021. november 4., csütörtök
Neked könnyű lehet - üvöltötte 400 torok!

A 2018-as szegedi és a 2019-es kecskeméti koncert után idén Dunaújvárosban játszott együtt több mint 400 zenész, a Szalki-szigeten - még augusztus végén. Brókertől a börtönparancsnokig, általános iskolástól az egyetemi tanárig, segédmunkástól a topmenedzserig bárki részt vehetett a programon fellépőként. Nem is volt hiány jelentkezőkben, hiszen több mint 400-an regisztrálták magukat Magyarország, illetve egész Közép-Európa legnagyobb rockzenekarába.

A kétórás koncerten 12 számot adott elő a több száz zenész, amelyek között nemzetközi és magyar slágerek is voltak. Így felcsendült az AC/DC, a Led Zeppelin, a Black Sabbath, Brian Adams, a Pink Floyd, vagy éppen a Blink 182, a Linkin Park vagy Amy Winehouse egy-egy klasszikusa; mellettük pedig a Tankcsapda, a Republic, a Depresszió, illetve a Dunaújvárosból útjára indult Quimby számai is repertoárra kerültek.

Most pedig elkészült egy friss klip is, amiben a Republic Neked könnyű lehet számát énekli a 400 zenész.

Íme egy kis önfeledt, nyári hangulat ezen a novemberi borongós napon.

https://www.youtube.com/watch?v=HZd_vNSZdCc

Aki szívesen hallgatna még ilyeneket, az ERREFELÉ nézelődjön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.