Krimi

Embertelen: nagymamáját bántalmazta a vásárhelyi férfi

Embertelen: nagymamáját bántalmazta a vásárhelyi férfi

2021. november 26., péntek
Embertelen: nagymamáját bántalmazta a vásárhelyi férfi

A Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta annak a középkorú férfinak, aki súlyosan bántalazta időskorú nagymamáját.

A megalapozott gyanú szerint a gyanúsított hétfő hajnalban megjelent nagyanyja hódmezővásárhelyi lakásán. A sértett felébredt, és kérdőre vonta unokáját, hogy mit csinál, majd szóváltásba keveredtek, melynek során a gyanúsított

több alkalommal az arcán és a fején is megütötte az idős asszonyt, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A főügyészség az életveszély okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a gyanúsított letartóztatását a büntetőeljárás meghiúsításának illetve a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel indítványozta. A nyomozási bírói ülésen elhangzottak alapján a főügyészség a szökés-elrejtőzés veszélyére, mint letartóztatási okra is kiterjesztve tartotta fent indítványát.

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája a tegnapi napon az elkövető letartóztatását valamennyi okra figyelemmel, egy hónap időtartamra elrendelte, melyet az ügyészség tudomásul vett. Végzésével szemben a védelem fellebbezést jelentett be, így az nem vált véglegessé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.