Hírzóna

450 millióért hirdeti az IKV a Bevándorlási Hivatal régi épületét

450 millióért hirdeti az IKV a Bevándorlási Hivatal régi épületét

2021. november 24., szerda
450 millióért hirdeti az IKV a Bevándorlási Hivatal régi épületét

Nyilvános pályázatot írt ki a Londoni krt. 15. szám alatti épület értékesítésére az IKV Zrt. 450 millióért akár már a miénk is lehet.

A pályázat szerint a licit tárgya a megnevezett cím alatt található ,,2477 négyzetméter telekterületű, kivett nevelőotthon megjelölésű, vezetékjoggal terhelt ingatlan", melyet 450 millió forintos kikiáltási áron bocsátanak licitre.

Ha a Google Térképen rákeresünk, akkor szinte azonnal feltűnik, hogy ez a Bevándorlási Hivatal épülete. Egy olvasónk arra is felhívta a figyelmet, hogy egy szegedi ingatlanokkal foglalkozó weboldalon is fent van a hirdetés.

Pályázni ugyanúgy lehet, mint az IKV összes korábbi ingatlannak kapcsolatos pályázatára: részt kell venni az ingatlan bemutatóján és bánatpénzt kell fizetni, ami a kikiáltási ár legalább 10%-a, jelen esetben 45 millió forint.

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság honlapján az áll, hogy a szegedi ügyfélszolgálat 2021. május 10. óta a Bakay Nándor utcában működik, vagyis az épület minden bizonnyal tavasz óta lényegében üresen áll.

Keressük az IKV Zrt.-t és a Bevándorlási Hivatalt az ügyben, amint új információkkal rendelkezünk ,frissítjük cikkünket vagy újat írunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.