450 millióért hirdeti az IKV a Bevándorlási Hivatal régi épületét

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nyilvános pályázatot írt ki a Londoni krt. 15. szám alatti épület értékesítésére az IKV Zrt. 450 millióért akár már a miénk is lehet.

A pályázat szerint a licit tárgya a megnevezett cím alatt található ,,2477 négyzetméter telekterületű, kivett nevelőotthon megjelölésű, vezetékjoggal terhelt ingatlan”, melyet 450 millió forintos kikiáltási áron bocsátanak licitre.

Ha a Google Térképen rákeresünk, akkor szinte azonnal feltűnik, hogy ez a Bevándorlási Hivatal épülete. Egy olvasónk arra is felhívta a figyelmet, hogy egy szegedi ingatlanokkal foglalkozó weboldalon is fent van a hirdetés.

Pályázni ugyanúgy lehet, mint az IKV összes korábbi ingatlannak kapcsolatos pályázatára: részt kell venni az ingatlan bemutatóján és bánatpénzt kell fizetni, ami a kikiáltási ár legalább 10%-a, jelen esetben 45 millió forint.

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság honlapján az áll, hogy a szegedi ügyfélszolgálat 2021. május 10. óta a Bakay Nándor utcában működik, vagyis az épület minden bizonnyal tavasz óta lényegében üresen áll.

Keressük az IKV Zrt.-t és a Bevándorlási Hivatalt az ügyben, amint új információkkal rendelkezünk ,frissítjük cikkünket vagy újat írunk.

Előző sztori

Hármas karambol az M5-ösön, komoly torlódás Röszke felé

Következő sztori

Gyász: elhunyt a Szomszédok Etusa, Csűrös Karola