Krimi

,,Véletlenül" termesztett marihuánát egy pusztamérgesi férfi

,,Véletlenül" termesztett marihuánát egy pusztamérgesi férfi

2021. október 5., kedd
,,Véletlenül" termesztett marihuánát egy pusztamérgesi férfi

Lezártak egy aktát a szegedi rendőrök egy 50 éves férfival szemben, aki több méteres marihuána ültetvényeket termesztett.A férfi arra célra, amire az ültetvényeket használta volna, nem gondolta, hogy illegális termeszteni.

A körzeti megbízottak információi alapján a nyomozók egy pusztamérgesi ingatlanban tartottak kutatást. A rendőrök az ingatlan udvarán egy fóliasátorban, mintegy három méteres marihuána növényeket találtak. Az adatgyűjtések eredményeként egy helybeli férfi került a látótérbe, mint gyanúsított, így elő is állították.

A férfi a kihallgatáson azt vallotta, hogy úgynevezett ipari kenderként ültette a növényeket, melyekből olajat akart préselni. Arra azonban nem gondolt, hogy ez kábítószernek minősül. A vizsgálatok során elkészült szakértői vélemények nem támasztották alá a férfi védekezését.

Az eljárás iratait a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai napokban megküldték vádemelési javaslattal az ügyészség részére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.