Újra pályán Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Egész napos családi kézilabda-fesztivál a 2022 januárjában rendezendő férfi kézilabda Európa-bajnokság jegyében.

Jelenlegi és korábbi válogatott kézilabdázókkal, közismert személyiségekkel, változatos aktivitásokkal és versenyekkel, valamint gasztronómiai kiegészítő programokkal jelentkezik a Grand Handball Day október 9-én. A 2022-es, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság január 13-i, budapesti rajtjáig kevesebb mint 100 nap lesz hátra az esemény idején, a hazai szervezőbizottság ezt a mérföldkövet ünnepli a nagyszabású ingyenes programmal a BOK-csarnokban, Budapesten.

Watch Games. See More. – az Európa-bajnokság szlogenje a Grand Handball Day alkalmával is érvényes lesz. Az egész napos rendezvényen a kézilabda lesz a középpontban, a kiegészítő aktivitások pedig a kellemes kikapcsolódást garantálják majd, minden korosztály számára.

A programok 10 órakor indulnak, és egészen napnyugtáig lesz mozgásban a helyszín. Először a gyerekek, majd később a fiatalok teljesíthetnek kézilabdás kihívásokat, tesztelhetik készségeiket, ahogyan egész nap kipróbálható lesz a tematikus élményparkunk is. Itt modern digitális eszközök mérik a többi közt a lövéserősséget, a pontosságot vagy épp a reakcióidőt.

Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjai is ott lesznek az eseményen, így a szurkolóknak lehetőségük lesz találkozni a kedvenceikkel.

Várhatóan nagy érdeklődés övezi majd a közismert személyek és férfiválogatottunk korábbi tagjainak félórás játékát, ahogyan a kora délutáni nosztalgiamérkőzést is, amelyen a magyar kézilabdázás korábbi meghatározó alakjai közül vesznek részt többen is. Újra pályára lép majd Nagy László, Rosta István, Zubai Szabolcs, Gulyás István, Eklemovics Nikola, Éles József, Mocsai Tamás, Pérez Carlos, Vadkerti Attila és Gulyás Péter. A kézisek majd a hírességek csapatával is megmérkőznek, többek között Péter Szabó Szilvia, Vastag Csaba és Diaz próbálkozik a korábbi klasszisok ellen.

Az eseményen koronavírus ellen védett és védettségi igazolvánnyal rendelkező személy, valamint a felügyelete alatt lévő, 18. életévét be nem töltött személy vehet részt.

Előző sztori

Szabó Bálint szerint közgyűlési köszönet illeti Szeged kulturális értékeit, vita lett belőle

Következő sztori

A Pénzügyi Bizottság új tagjait és kifogásolta Szabó Bálint