Sport

Újra pályán Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila

Újra pályán Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila

2021. október 8., péntek
Újra pályán Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila

Jelenlegi és korábbi válogatott kézilabdázókkal, közismert személyiségekkel, változatos aktivitásokkal és versenyekkel, valamint gasztronómiai kiegészítő programokkal jelentkezik a Grand Handball Day október 9-én. A 2022-es, magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság január 13-i, budapesti rajtjáig kevesebb mint 100 nap lesz hátra az esemény idején, a hazai szervezőbizottság ezt a mérföldkövet ünnepli a nagyszabású ingyenes programmal a BOK-csarnokban, Budapesten.

Watch Games. See More. – az Európa-bajnokság szlogenje a Grand Handball Day alkalmával is érvényes lesz. Az egész napos rendezvényen a kézilabda lesz a középpontban, a kiegészítő aktivitások pedig a kellemes kikapcsolódást garantálják majd, minden korosztály számára.

A programok 10 órakor indulnak, és egészen napnyugtáig lesz mozgásban a helyszín. Először a gyerekek, majd később a fiatalok teljesíthetnek kézilabdás kihívásokat, tesztelhetik készségeiket, ahogyan egész nap kipróbálható lesz a tematikus élményparkunk is. Itt modern digitális eszközök mérik a többi közt a lövéserősséget, a pontosságot vagy épp a reakcióidőt.

Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott tagjai is ott lesznek az eseményen, így a szurkolóknak lehetőségük lesz találkozni a kedvenceikkel.

Várhatóan nagy érdeklődés övezi majd a közismert személyek és férfiválogatottunk korábbi tagjainak félórás játékát, ahogyan a kora délutáni nosztalgiamérkőzést is, amelyen a magyar kézilabdázás korábbi meghatározó alakjai közül vesznek részt többen is. Újra pályára lép majdNagy László, Rosta István, Zubai Szabolcs, Gulyás István, Eklemovics Nikola, Éles József, Mocsai Tamás, Pérez Carlos, Vadkerti AttilaésGulyás Péter. A kézisek majd a hírességek csapatával is megmérkőznek, többek közöttPéter Szabó Szilvia, Vastag CsabaésDiazpróbálkozik a korábbi klasszisok ellen.

Az eseményen koronavírus ellen védett ésvédettségi igazolvánnyal rendelkező személy, valamint a felügyelete alatt lévő, 18. életévét be nem töltött személy vehet részt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.