Tálcával akart ékszereket lopni

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több tálca aranyékszert próbált ellopni egy hódmezővásárhelyi férfi az egyik helyi üzletből, méghozzá csaknem 1 millió forint értékben.

Az 53 éves elkövető a gyanú szerint múlt pénteken kora délután tért be az ékszerüzletbe. Vásárlási szándékát színlelve több tálca ékszert pakolt a pultra, majd elterelve az eladó figyelmét a tálcákat megragadta és sietve eltávozott az üzletből.

Egy, a bolt közelében parkoló autó felé vette az irányt, a bolt alkalmazottja azonban azonnal utána szaladt és utolérte, majd kiütötte a kezéből az installációkat.

A gyanúsított üres kézzel hajtott el a helyszínről autójával, ám nem sokkal később feladta magát a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon. Elismerte nekik tettét, valamint azt is bevallotta: egy helyi étterem sérelmére, ahol futárként dolgozott, sikkasztást követett el, ugyanis a bevétellel sajátjaként rendelkezve korábbi tartozásait egyenlítette ki.

Az elkövetőt őrizetbe vették, ellene lopás bűntett és sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(police.hu)

Előző sztori

Mennyire hatékony az ATM kereső?

Következő sztori

Már keresik a Szeged Kultúrájáért Díj új kitüntetettjeit