Karácsony szerint Gyurcsány SMS-ben próbálta zsarolni

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy szerdán megjelent interjúban Márki-Zay Péter azt mondta a 444-nek, több esetet is tudna említeni, ahol a DK-s politikusok szabotálással zsarolták azokat a polgármestereket, akik nem akarták Dobrevet támogatni az előválasztáson. Márki-Zay konkrét példaként Karácsony Gergelyt hozta fel, aki később megerősítette ezt az állítást.

Hosszú a listája azoknak a politikusoknak, akik megpróbáltak már megzsarolni, Gyurcsány Ferenc is rajta van ezen a listán. Ezt sms-ben szokta megtenni, ezeket én archiválom. De vannak más politikusok is a listán. Ez a működés része, turbulens időszakokban fordul elő.

-adta válaszul Karácsony a 444 újságírójának amikor a témáról kérdezték. Végül Gyurcsány is beszállt a dialógusba egy Facebook bejegyzéssel: felhatalmazta a főpolgármestert, hogy közzé tegye az állítólagos zsaroló SMS-eket. Kíváncsian várjuk, hogyan fog folytatódni a történet. Egy biztos: az különösen érdekes, hogy már nem csak a Fidesz húzza elő a Gyurcsány-kártyát a paklijából.

Előző sztori

Karrier- és felkészítőnapokat tartanak az SZTE-n

Következő sztori

A “gyurcsányi terror útvonalát” követi majd a békemenet