Hétfőig járnak a temetőjáratok

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is változik a hosszú hétvégén. Szombaton a szabadnapi, vasárnap és hétfőn a munkaszüneti napi menetrend lesz érvényben. Szegeden a Mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezések időszakában, azaz szombattól hétfőig 12-es jelzéssel temetői járatokat indítanak.

Félóránként közlekednek majd a tarjáni Víztorony térről a Mars tér irányába 8:15 és 16:15 között az alábbi útvonalon: Víztorony tér–Csilag tér–Fecske u.–Római krt.–Sándor u.–Berlini krt.–Hétvezér u.–Mars tér–Londoni krt.–Kálvária sgt.–II. Kórház–Vadaspark–Bajai út–Krematórium–Belvárosi temető–Ikarusz köz–Fonógyári úti Iparváros–Fonógyári út–Rókus vasútállomási bejárati út–Kisteleki u.–Rókusi víztorony–Rókus II. sz. Általános Iskola–Vértó–Makkosházi körút–Ipoly sor–Makkosház–Gát u.–Ortutay u.–Agyagos u.–József Attila sgt–Víztorony tér. Továbbá szintén félóránként a tarjáni Víztorony térről a Rókusi körút irányába 8:30 és 16:30 között ugyanezen megállók érintésével.

A járatok igénybevétele megegyezik a helyi járatokon érvényes utazási feltételekkel, a vonalon csak alacsonypadlós autóbuszok közlekednek majd.

A villamosjáratok október 30. és november 1. közötti napokon a hatályos alapmenetrend alapján, hétvégi menetrend szerint közlekednek. A 3-as villamos Tarján végállomásról 4:40 és 21:00 óra között közlekedik, a 3F jelzésű villamosok pedig meghosszabbított üzemidőben Tarján végállomásról 7:00 órától 19:20 óráig közlekednek majd húszpercenként.

Előző sztori

Jön az óraállítás, egy órával többet alhatunk

Következő sztori

Nagyszerűen helytálltak a férfi pólósok a Fradi ellen.