Krimi

Gyakorlott biciklitolvajokat fogtak el Szegeden

Gyakorlott biciklitolvajokat fogtak el Szegeden

2021. október 15., péntek
Gyakorlott biciklitolvajokat fogtak el Szegeden

Elfogtak a szegedi rendőrök három kerékpártolvajt, akik megyeszerte csaptak le a nagyértékű biciklikre.

A rendőrségre október 10-én érkezett bejelentés, hogy ismeretlenek tulajdonítottak el egy nagyjából százezer forint értékű túrakerékpárt. Az adatgyűjtés eredményeként egy 20 éves fiatalember került a gyanú látókörébe. A feltételezett elkövetőt a körzeti megbízottak a nyomozókkal együttműködve 2021. október 13-án a hajnali órákban fogták el Szegeden.

A hatóságok megállapították, hogy a fiatal egy két nappal később szintén Szegeden elkövetett kerékpárlopással is gyanúsítható.

Az egyenruhások az utóbbi napokban további két kerékpártolvajt is kézre kerítettek: egy 36 és egy 22 éves fiatalembert. Ők egymástól függetlenül Üllés, Sándorfalva, és Szeged belvárosának területén vadásztak mások biciklijeire. A forrónyomos intézkedések eredményeként az ellopott kerékpárokból hármat sikerült a rendőröknek felkutatni, amelyet lefoglaltak, majd a tulajdonosaiknak visszaadtak.

A gyanúsítottak ellen lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

via police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.