Ez rosszul is elsülhetett volna – pisztollyal lövöldözött egy kisteleki bárban

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Revolverrel fenyegetőzött egy kisteleki bárban az az ópuszaszeri férfi, aki lövéseket is leadott a fegyverből. Az eset még május 12-én történt, a nyomozás lezárását követően vádemelési javaslatot nyújtottak be a férfival szemben az ügyészségnek.

Fotó: police.hu

Az elvégzett adatgyűjtések eredményeként rövid időn belül látókörbe került a 33 éves férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszín közelében fogták el, akinek kézitáskájából előkerült a használt lőfegyver. A férfit gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását.

A rendőrök a nyomozás során megállapították, hogy a lefoglalt pisztoly gáz-és riasztó fegyvernek minősül, azonban annak viselésére a gyanúsított engedéllyel nem rendelkezett.

Az eljárás iratait a Kisteleki Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a napokban megküldték vádemelési javaslattal, az ügyészség részére.

via police.hu

Videó!
Előző sztori

Botka László kiesett a szerepből és elszólta magát: Mégis támogatja a kormány Szegedet!

Következő sztori

Pénteken szűrőnapra hívja a nőket a Radiológiai Klinika