Világtükör

Európa jövőjéről tartanak konferenciát Szegeden

Európa jövőjéről tartanak konferenciát Szegeden

2021. október 27., szerda
Európa jövőjéről tartanak konferenciát Szegeden

November 4-én, azaz jövő csütörtökön interaktív workshopot tartanak az IH Rendezvényközpontban, melynek központi témája a térség jövője lesz.

A többállomásos konferenciasorozat legelső állomása lesz Szeged, nagy valószínűséggel azért, mert a momentumos Cseh Katalin EP-képviselő és Mihálik Edvin Zöld Város Programért felelős tanácsnok a szervezők - legalábbis a Facebook-esemény szerint. Ugyanakkor jelen lesz Nagy Sándor alpolgármester is.

A szervezők főként azt a kérdést járják körbe a látogatókkal, hogy miként lehetne zöldebbé, élhetőbbé teremteni az európai városokat.

Az esemény leírása szerint a három politikus beszélgetéseket vezet majd. Egy rövid vitaindítást követően kiscsoportos beszélgetésekben, majd egy hosszabb összefoglaló formájában ,,találhatjuk ki", hogy ,,mi legyen Európa jövője." A részvétel regisztrációhoz kötött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.