Közélet

A szegedi média tárgyilagosságát kérik az új igazgatótól

A szegedi média tárgyilagosságát kérik az új igazgatótól

2021. október 8., péntek
A szegedi média tárgyilagosságát kérik az új igazgatótól

Szűcsné Kolonics Erika igazgatói kinevezéséről tárgyal a közgyűlés. Német támogatja Szűcsné kinevezését, mivel elmondása szerint sokat köszönhet neki és reméli, hogy a Szeged Televízió balliberális propagandája hátterbe szorul és többek közt őt és képviselőtársait is vendégül látják a stúdióban. Szabó szerint semmi szükség tízmilliókat költeni az olyan propaganda szennylapokra, mint a Szegedi Tükör.

Szűcsné a Pénzügy- és Vagyonkezelő Bizottság ülésén több kérdést kapott a Partfürdő rendbehozása kapcsán is. Szabó szerint az új ügyvezető nem vállalkozott erre. A bukott Czeglédy Zoltánnak és Lakner Zoltánnak sem kellene jó pénzért állást adni Szegeden, ahogy a televízióból sem kellene egy Egyenes beszéd 2.0-át csinálni. Tápai támogatja a Fodor Antal által megjegyzett anomáliák megoldását, a szegedi média tárgyilagossá tételét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.