/
Képgaléria

Viszlát, Klauzál tér! Hello, Puerta del Sol!

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem káprázott a szemük a reggel munkába, iskolába sietőknek Szeged belvárosában: spanyol színekbe öltöztették a Kárász utca elejét egy amerikai sorozat forgatásának idejére, ami ma és holnap fog tartani.

Szegedből Madrid

Sokan szeretik a várost az igazi mediterrán hangulata miatt, de ez most többszörösen is megerősítésre talált a mai nap folyamán, ugyanis a Klauzál térből Madrid egyik ikonikus helyét varázsolták: a Puerta del Sol-t. Nem csak a piros-sárga lobogók kelthetik fel a figyelmünket: a környező utcák neveit is lecserélték erre az időre, és a boltok, üzletek kirakataiban is spanyol nyelvű hirdetéseket láthatunk.

Talán az A capella cukrászda esett át a legnagyobb változáson, amely úgy tűnik, a forgatás jelentős részét fogja képezni. A helyet néhány kordon veszik körül, kirakatának üvegén idegen nyelvű ismertető olvasható – de a név spanyolul is megmaradt A capella-nak.

Lapunk úgy tudja, hogy az amerikai CBS csatorna egyik új produkciójának epizódját forgatják nálunk, amelynek a címe FBI:International. A saját gyártású széria sokat ígér, hiszen a csatorna adta nekünk az NCIS-t és számos Star Trek sorozatot is.

Előző sztori

Október végéig marad a hitelmoratórium

Következő sztori

Mária-napok Újszegeden