Közélet

Viszlát, Klauzál tér! Hello, Puerta del Sol!

Viszlát, Klauzál tér! Hello, Puerta del Sol!

2021. szeptember 13., hétfő
Viszlát, Klauzál tér! Hello, Puerta del Sol!

Nem káprázott a szemük a reggel munkába, iskolába sietőknek Szeged belvárosában: spanyol színekbe öltöztették a Kárász utca elejét egy amerikai sorozat forgatásának idejére, ami ma és holnap fog tartani.

Szegedből Madrid

Sokan szeretik a várost az igazi mediterrán hangulata miatt, de ez most többszörösen is megerősítésre talált a mai nap folyamán, ugyanis a Klauzál térből Madrid egyik ikonikus helyét varázsolták: a Puerta del Sol-t. Nem csak a piros-sárga lobogók kelthetik fel a figyelmünket: a környező utcák neveit is lecserélték erre az időre, és a boltok, üzletek kirakataiban is spanyol nyelvű hirdetéseket láthatunk.

Talán az A capella cukrászda esett át a legnagyobb változáson, amely úgy tűnik, a forgatás jelentős részét fogja képezni. A helyet néhány kordon veszik körül, kirakatának üvegén idegen nyelvű ismertető olvasható - de a név spanyolul is megmaradt A capella-nak.

Lapunk úgy tudja, hogy az amerikai CBS csatorna egyik új produkciójának epizódját forgatják nálunk, amelynek a címe FBI:International. A saját gyártású széria sokat ígér, hiszen a csatorna adta nekünk az NCIS-t és számos Star Trek sorozatot is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.