Sport

Megtőrt a jég: kiszakadt a szegedi gólzsák

Megtőrt a jég: kiszakadt a szegedi gólzsák

2021. szeptember 15., szerda
Megtőrt a jég: kiszakadt a szegedi gólzsák

Nem kezdődött jól a mérkőzés szegedi szempntból, ugyanis az ötödik percben vezetéshez jutott a házigazda, miután korábbi játékosunk, Vankó Imre egy csel után 14 méterről kilőtte a hosszú alsót.(1-0)

A bekapott gólt követően magasabb sebességi fokozatba kapcsolt a Szeged és futószalagon jöttek a nagyobbnál nagyobb lehetőségeink. Dobos egyszer be is vette a bravúrt bravúrra halmozó Tóth kapuját, a játékvezető azonban les címén érvénytelenítette a találatot – mint a visszajátszásból kiderült, hibásan.

A fordulást követően az egész mérkőzésen agilisen futballozó Dobos hamar egyenlített egy szép szólót követően. (1-1)

A fordításban is elévülhetetlen érdemei voltak Dobosnak, ugyanis ő harcolta ki azt a büntetőt, amelyet Haruna magabiztosan értékesített. (1-2)

A 72. percben végleg eldőlt a mérkőzés, miután Gréczi egy pattanás után kilőtte a hosszú sarkot. (1-3)

A hajrára is maradt még egy szegedi gól: a csereként pályára lépő Kóródi kapott nagyszerű labdát Horváthtól, majd kiszorított szögből bevette Tóth Gábor kapuját.(1-4)

Dragan Vukmir:– Szeretnék gratulálni a csapatomnak, nagyot küzdöttünk és jól játszottunk. A mai meccsen is hátrányba kerültünk, de most sikerült fordítani. Az első félidőben sok helyzetet kihagytunk, de összességében jobbak voltunk és megérdemelten nyertünk.

Merkantil Bank Liga, 8. forduló
Budaörs–Szeged-Csanád Grosics Akadémia 1–4 (1–0)
Budaörs, Városi Stadion, 200 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Varga Gábor, Márkus Péter)
Budaörs:Tóth G. – Menyhárt, Zsidai, Kékesi, Fényes (Gyurácz, 60.) – Lengyel, Molnár Cs. (Petneházi, 60.), Lengyel (Bognár, 60.), Sajbán Miklós, Pintér D. (Kapronczai, 67.) – Halmai Á., Vankó (Horváth R., 67.).Vezetőedző: Márkus Tibor
Szeged-Csanád GA:Molnár-Farkas – Ódor, Temesvári, Pejovic, Kővári – Dobos, Kovács Milán (Dobronoky, 88.), Simon, Gréczi – Haruna (Gajdos, 73.), Horváth K. (Farkas A., 88.).Vezetőedző:Dragan Vukmir.
Gól:Vankó (5.), ill. Dobos (51.), Haruna (64., 11-esből), Gréczi (72.), Kóródi (86.).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.