Így lesz parkoló a munkagödörből

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szerdai tanévkezdés kapcsán írtuk meg, hogy a Hétvezér utcában teljesen megváltozott a forgalmi rend, mivel az utca teljes hosszában vízvezetéket cserélnek. Az ott lakók már akkor azt írták, hogy a munkát már július elején elkezdték, azonban csak elvétve láttak dolgozó munkásokat ott.

A munkagödröket betemették, de nem aszfaltozták le, az egyirányúvá tett utcát is csak hevenyészetten jelzik.

Nem csoda, hogy az autósok, akik rutinból közlekednek, bele is szaladnak a tilosba és ahogy megszokták, oda-vissza használják az utcát, annak is elsősorban a Párizsi körút-Pacsirta utca közötti szakaszát. Csakhogy a tanév kezdetével egy újabb jelenséget tapasztaltak meg az környék lakói.

Mutatjuk:

Így lesz a munkagödörből parkoló, ami ráadásul népszerű, mert a parkoló zónán kívül esik, így ingyenes.

A lakók szerint a közterületeseket nem lehet elérni telefonon-ezt egy híváslistával alá is támasztotta egyikük, a rendőrségnek szóltak ugyan, de intézkedni nem intézkedtek, sőt elhangzott az is állítólag, hogy az utca egyik oldalán lehet parkolni. Az sem zavart senkit, hogy az autók jól láthatóan az egyirányú utcába forgalommal szemben hajtottak be.

A jogos kérdést egyikük fel is tette: ha el kellene kezdeni a munkát, akkor nem lennének útba az autók?

Kérdéseinket elküldtük a rendőrségnek és a Környezetgazdálkodási Kht-nak.

Előző sztori

Emberfeletti teljesítmény: Konkoly Zsófia és Pap Bianka ma ARANYÉRMET szereztek a tegnapi két ezüst után!

Következő sztori

A lángos lett az új parizer!