Hármas ikreket vár Rúzsa Magdi, és nagyon boldog

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Blikk számolt be az örömhírről, miszerint a kishegyesi származású énekesnő nem egy, hanem rögtön három gyermeket hordoz a szíve alatt.

Az énekesnő és férje, Vilmos, csupán egy megerősítésre számítottak az ultrahangon, hogy tényleg az első közös gyermeküket várták. Azonban végül – jó értelemben – sokkoló hírként érte őket, miután kiderült, hogy nem is kettő, hanem három szívultrahangot észlelt az orvos. A Megasztár harmadik szériájának győztese szerint nem ez az első ikerterhesség a családjában.

A pár sokáig titkolta az örömhírt, mivel a várandósság első 12 hetében bármi megtörténhet. Mostanra azonban már az énekesnőn is meglátszik a várandósság, másfelől a picik jól vannak, egészségesen fejlődnek.

Rúzsa Magdi a Blikknek azt mondta: neki valahogy mindent sokkal nehezebben, de annál nagyobb ajándékként adott meg az élet. Az utóbbi hetekben döbbent rá igazán, mekkora kegy anyának lenni. A fogantatás egyébként természetes úton történt, és szinte azonnal összejött a párnak.

,,Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat.”

– mondta a vajdasági énekesnő.

Rúzsa Magdira egyébként nemrég tombolhattunk a SZIN-en, de hamarosan visszább kell vennie a pörgésből: hamarosan, pár hónappal a szülés előtt kórházba vonul, hogy minden a legnagyobb rendben maradjon. Az előadóművész arra kéri rajongóit, aki teheti, mondjon néha egy imát azért, hogy mindenki egészséges legyen.

Előző sztori

Szegeden és környékén csak 3 új koronavírusos megbetegedés van, országszerte viszont közel 250

Következő sztori

Jogerősen elítélték Márki-Zay Pétert Lázár János rágalmazásáért