Közélet

Gyurcsány Ferenc koronavírusos lett

Gyurcsány Ferenc koronavírusos lett

2021. szeptember 4., szombat
Gyurcsány Ferenc koronavírusos lett

Pozitív lett Gyurcsány Ferenc koronavírus-tesztje – derül ki a DK elnökének Facebook-bejegyzéséből.

 Gyurcsány azt írta, pénteken negatív volt a Covid-gyorstesztje, de később az újabb tesztje már pozitív lett.

"Tehát igaz, úgy is meg lehet fertőződni, ha be vagytok oltva, ahogy az is igaz, hogy a súlyos tünetektől viszont megvéd az oltás" - emelte ki a DK elnöke, jelezve, hogy neki csak hőemelkedése és kis fejfájása van.

Gyurcsány Ferenc közölte, hogy a feleségét, Dobrev Klárát, a DK miniszterelnök-jelöltjét is tesztelték, a biztonság kedvéért a legmegbízhatóbb PCR-teszttel, neki negatív lett az eredménye. Gyurcsány Ferenc szerint ez azért is lehet, mert Dobrev Klára nemcsak be lett oltva, de korábban át is esett a betegségen. Az ellenzéki politikus azt írta: pénteken teljesen elkülönítették magukat, online tartják másokkal a kapcsolatot. Gyurcsány Ferenc kitért arra, a következő napok országjárásának programjait le kell mondania.

Mint ismeretes, Gyurcsány nemrég járt Szegeden, a Szegedi Ifjúsági Napok alkalmából. Mint azt a SzegedMa megírta, a korábbi miniszterelnököt meg is tréfálták a fesztiválon.

https://szegedma.hu/2021/08/feri-mennyi-a-langos-megtrefaltak-gyurcsany-ferencet-a-szin-en



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.