Féláron vonatozhatunk a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Különvonatok, több kocsival közlekedő menetrend szerinti vonatok, távolsági és nemzetközi buszjáratok, a fővárosi helyszínek között közlekedő transzferjáratok biztosítják a rendezvény helyszíneire történő eljutást – közölte a MÁV.

Mint írják, a MÁV-START és a GYSEV a szeptember 5-12. között az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra regisztráltak részére pénztári és fedélzeti jegyváltáskor 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt, online vásárlás esetén 50 százalékos üzletpolitikai kedvezményt biztosít oda-és visszaútra Budapestre a Keleti, a Nyugati, a Déli pályaudvarra, Kelenföldre, Kőbánya-Kispestre, Kőbánya felsőre és Zuglóra.

Kiemelték, hogy a kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban szeptember 4-én 0:00 órától kezdhető meg, a visszautazást legkésőbb szeptember 13-án éjfélig be kell fejezni. A kedvezményre jogosító iratot a vonatok fedélzeten elektronikus formában, vagy kinyomtatott formában ellenőrzik.  Feláras vonat igénybe vétele esetén az adott vonatra érvényes felárat meg kell váltani.

Videó
Előző sztori

Egyre több diák kaphatja ingyen a tankönyveket

Következő sztori

Gyurcsány Ferenc koronavírusos lett