Egészség

Szegeden és a környékén csak 5 új koronavírus fertőzöttet azonosítottak

Szegeden és a környékén csak 5 új koronavírus fertőzöttet azonosítottak

2021. szeptember 7., kedd
Szegeden és a környékén csak 5 új koronavírus fertőzöttet azonosítottak

Visszaesés tapasztalható az új fertőzöttek számában, ám ez koránt sem jelenti azt, hogy fellélegezhetünk, ugyanis a tapasztalat szerint minden drasztikusnak tűnő zuhanás után egy még komolyabb emelkedést lehet tapasztalni.

Grafikon: MTI

A grafikonon a laikusok számára is jól megfigyelhető, hogy az új azonosított fertőzések száma ugrásszerűen megemelkedik minden olyan periódus után, ahol stagnálás, vagy csökkenés volt tapasztalható. A tegnapi adatok kirívóan keveset mutatnak, gyakorlatilag augusztus utolsó napjának kivételével már jó ideje nem voltak ilyen kevés beazonosított koronavírus fertőzött.

Hétfőn 130 új fertőzöttet igazoltak, Csongrád-Csanád megyében mindössze 5-en voltak közülük. Elhunyt 4 beteg, így a halálos áldozatok száma 30 074 főre emelkedett. Azonban folyamatosan gyógyulnak is az emberek, jelenleg 778258-an mondhatják el magukról, hogy legyűrték a kórt. Országszerte 210 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 24-en vannak lélegeztetőgépen.

via koronavirus.gov.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.