Balhé

Triplázta a kábítószert, majd kocsiba ült egy makói férfi

Triplázta a kábítószert, majd kocsiba ült egy makói férfi

2021. augusztus 2., hétfő
Triplázta a kábítószert, majd kocsiba ült egy makói férfi

A makói rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfival szemben, aki több féle kábítószert is fogyasztott, majd autót vezetett - írja a police.hu.

Az egyenruhások 2021. február 3-án délelőtt Makó belterületén igazoltatták a 23 éves férfit, aki egyszemélygépkocsit vezetett. Az intézkedés során a rendőröknek feltűnt a sofőr zavart viselkedése, de a vele szemben alkalmazott alkoholszonda negatív eredményt hozott, így előállították. A vizsgálatok során a sofőr szervezetében a speed, ecstasy és a marihuána fogyasztásából származó amfetamin, MDMA és THC voltak kimutathatók.

A férfit gyanúsítottként kihallgatták kábítószer-birtoklása és bódult állapotban történt járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás iratait a Makói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a napokan megküldték vádemelési javaslattal, az illetékes ügyészség részére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.