Triplázta a kábítószert, majd kocsiba ült egy makói férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A makói rendőrök befejezték a nyomozást egy helybeli férfival szemben, aki több féle kábítószert is fogyasztott, majd autót vezetett – írja a police.hu.

Az egyenruhások 2021. február 3-án délelőtt Makó belterületén igazoltatták a 23 éves férfit, aki egy személygépkocsit vezetett. Az intézkedés során a rendőröknek feltűnt a sofőr zavart viselkedése, de a vele szemben alkalmazott alkoholszonda negatív eredményt hozott, így előállították. A vizsgálatok során a sofőr szervezetében a speed, ecstasy és a marihuána fogyasztásából származó amfetamin, MDMA és THC voltak kimutathatók.

A férfit gyanúsítottként kihallgatták kábítószer-birtoklása és bódult állapotban történt járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eljárás iratait a Makói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a napokan megküldték vádemelési javaslattal, az illetékes ügyészség részére.

Előző sztori

Embercsempészeket fogtak el Szegeden

Következő sztori

Pár nap és kitör a 90’-es évek őrülete Szegeden