Kultúra

SZINkópé Fesztivál: Új helyszínen de a teljes programmal várja a kicsiket

SZINkópé Fesztivál: Új helyszínen de a teljes  programmal várja a kicsiket

2021. augusztus 29., vasárnap
SZINkópé Fesztivál: Új helyszínen de a teljes  programmal várja a kicsiket

A szombat reggeli óriásbáb felvonulásnak szerencsére megkegyelmezett Időapó, így az Óriáshal a gyerekek kíséretében meg is érkezett a kőszínház kapuihoz. A nap folyamán Fabók Mancsi Bábszínháza, Pályi János: Vitéz László előadása és a Szélkiáltó együttes szórakoztatta kicsiket. Ez mellett számos interaktív játék, új közösségi terek és Kádár Ferkó fotósszínháza is várta a gyerekeket.  

Aki nem tudott elmenni a szombati napon, ne keseredjen a fesztivál vasárnap is nyitva: 10 órakor a bábszínház legújabb előadását, a Betyárvilágot láthatjuk, majd 16 órakor Ziránó Színház: Pulcinella kertészkedik című vásári bábelőadás következik. Este hatkor a Rutkai Bori Banda gyermekkoncertje zárja a napot. De a köztes időkben se kell unatkozni: a Skála-kopé zenekar, Tekergőtér, Papír panír, Csöppségek tere és Kádár Ferkó fotószínháza biztosítja, hogy a kicsik és nagyok kellemes élményekkel gazdagodjanak.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.