/
KÉPGALÉRIA!

SZINkópé Fesztivál: Új helyszínen de a teljes programmal várja a kicsiket

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az időjárás közbeszólt így a hétvégi SZINkópé Fesztivál helyszíne megváltozott,  és a teljes program hiánytalanul beköltözött a bábszínházba. 

A szombat reggeli óriásbáb felvonulásnak szerencsére megkegyelmezett Időapó, így az Óriáshal a gyerekek kíséretében meg is érkezett a kőszínház kapuihoz. A nap folyamán Fabók Mancsi Bábszínháza, Pályi János: Vitéz László előadása és a Szélkiáltó együttes szórakoztatta kicsiket. Ez mellett számos interaktív játék, új közösségi terek és Kádár Ferkó fotósszínháza is várta a gyerekeket.  

Aki nem tudott elmenni a szombati napon, ne keseredjen a fesztivál vasárnap is nyitva: 10 órakor a bábszínház legújabb előadását, a Betyárvilágot láthatjuk, majd 16 órakor Ziránó Színház: Pulcinella kertészkedik című vásári bábelőadás következik. Este hatkor a Rutkai Bori Banda gyermekkoncertje zárja a napot. De a köztes időkben se kell unatkozni: a Skála-kopé zenekar, Tekergőtér, Papír panír, Csöppségek tere és Kádár Ferkó fotószínháza biztosítja, hogy a kicsik és nagyok kellemes élményekkel gazdagodjanak.  

Videók a cikkben
Előző sztori

Mi lehet a titka Balázs Klári és Korda György mindent elsöprő sikerének?

Következő sztori

Bronzérmes a magyar női tőrcsapat