Szórakozás

Szeptemberben lesz még egy nagy fesztivál

Szeptemberben lesz még egy nagy fesztivál

2021. augusztus 28., szombat
Szeptemberben lesz még egy nagy fesztivál

Egynapos fesztivállal és a Best of Balaton legjobbjaival zárják a nyarat a MOL Nagyon Balaton programsorozat szervezői szeptember 17-én Balatonvilágoson a BalatonPart kulturális központban.

 A balatonvilágosi Club Aliga területén rendezett hagyományteremtő nyárzárón, a Balaton Ünnepén olyan előadók - a Hősök és Valmar, a KFT, a Halott Pénz, a Kelemen Kabátban valamint Lotfi Begi - lépnek fel, akikre hatott a Balaton, és kötődnek a tóhoz. A műsort Till Attila vezeti. Az eseményen díjazzák a Balaton dalát, amelyről egy hónapon át a közönség szavazhatott, és életműdíjat is átadnak majd.

A MOL Nagyon Balaton által nyáron indított Best of Balaton program során tizenegy ismert közéleti szereplő bevonásával állítottak össze egy 50-es listát a Balaton környékének legjobb helyeiről, amelyekről riportfilmek is készültek. A Best of Balaton kurátorai Gianni Annoni, Gyurta Dániel, Lábas Viktória, Marsalkó Dávid, Ördög Nóra, Sebestyén Balázs, Till Attila, Trokán Nóra és Vecsei H Miklós, valamint az alapító Fülöp Zoltán és Lobenwein Norbert.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.