Balhé

Pénztárcát lopott a panzióban, majd nyugovóra tért a szobájába

Pénztárcát lopott a panzióban, majd nyugovóra tért a szobájába

2021. augusztus 3., kedd
Pénztárcát lopott a panzióban, majd nyugovóra tért a szobájába

A szegedi rendőrök rövid időn belül elfogták a fiatal nőt, aki pénztárcát tulajdonított el egy szegedi panzióból. Lopás miatt kell felelnie.

A nyomozás adatai alapján a 24 éves gyanúsított július 30-án este egy panzióban szállt meg, amikor felfigyelt a recepción őrizetlenül hagyott női táskára.  A tolvaj a kínálkozó lehetőséget kihasználva a retikülből eltulajdonította az abban lévő pénztárcát, majd pihenni tért a szobájába.

A kézitáska tulajdonosa kis idő elteltével észrevette, hogy eltűnt a tárcája, ezért bejelentést tett a rendőrségen.  Az egyenruhások a város térfigyelő kameráinak felvételei alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a helyszínen el is fogtak.

A nyomozás során megállapították, hogy a tolvaj három nappal korábban egy áruházból cipőket, valamint egy másik üzletből háztartási kellékeket is lopott.

A rendőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.