Pénztárcát lopott a panzióban, majd nyugovóra tért a szobájába

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi rendőrök rövid időn belül elfogták a fiatal nőt, aki pénztárcát tulajdonított el egy szegedi panzióból. Lopás miatt kell felelnie.

A nyomozás adatai alapján a 24 éves gyanúsított július 30-án este egy panzióban szállt meg, amikor felfigyelt a recepción őrizetlenül hagyott női táskára.  A tolvaj a kínálkozó lehetőséget kihasználva a retikülből eltulajdonította az abban lévő pénztárcát, majd pihenni tért a szobájába.

A kézitáska tulajdonosa kis idő elteltével észrevette, hogy eltűnt a tárcája, ezért bejelentést tett a rendőrségen.  Az egyenruhások a város térfigyelő kameráinak felvételei alapján azonosították a feltételezett elkövetőt, akit a helyszínen el is fogtak.

A nyomozás során megállapították, hogy a tolvaj három nappal korábban egy áruházból cipőket, valamint egy másik üzletből háztartási kellékeket is lopott.

A rendőrök előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

police.hu

Minden videó az aranyéremről
Előző sztori

Így birkózott Lőrincz Tamás

Következő sztori

Kovács Zoltán: a valaha volt legnagyobb szabású ünnepre készülnek augusztus 20-án