Pár nap és kitör a 90’-es évek őrülete Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Több, mint egy év kihagyás után 2021. augusztus 5-6-7-én visszatérnek a 90’-es 2000-es évek legendái, és a DejaVu Fesztivál megnyitja Szegeden a fesztiválszezont.

3 napra az Újszegedi Partfürdő lesz a világ közepe, hiszen olyan formációk is érkeznek, akiket eddig még soha sem látott a szegedi közönség. Reméljük mindenki készen áll a t.A.T.u feat Julia Volkova, Basshunter, Groove Coverage, Danzel, Cascada vagy akár a Whigfield hatalmas bulijára. Persze nem kell aggódni, a már jól megszokott külföldi és hazai sztárfellépők is ott lesznek, hogy minél emlékezetesebb legyen az időutazás!

Sok száz rendezvénnyel és több évnyi tapasztalattal a hátunk mögött azt gondolom, hogy 2021-ben a DejaVu Fesztivál kicsit olyan lesz nekünk szervezőknek, mintha valami teljesen újat alkottunk volna Nektek. Izgatottunk várjuk a kapunyitás pillanatát, a fesztiválélményeket, az elkapott boldog pillantásokat.

Az idei évben számos környezettudatos és egészségvédelmi újítással készültünk: REpohár rendszert vezettünk be és érintésmentes fizetőrendszert alakítottunk ki hogy minél kevesebb legyen az érintkezések száma.” – mondta el Kovács Ádám a fesztivál igazgatója.

Az időpont tehát 2021. augusztus 5-6-7-e, erre a dátumra érvényesek az eddig megváltott és vagy 2020-as átregisztrált jegyek. FONTOS, hogy a fesztiválon csak a védettségi igazolvánnyal rendelkező személyek és az általuk kísért kiskorú gyermekek vehetnek részt!

Jegyek a rendezvényre korlátozott számban még elérhetőek a www.dejavufesztival.hu oldalon.

Előző sztori

Triplázta a kábítószert, majd kocsiba ült egy makói férfi

Következő sztori

Ismét átvállalja a tankönyvek finanszírozását a családoktól az állam