Sport

Lemaradt a hajnali magyar éremesőről? Ide kattintva mindent visszanézhet!

Lemaradt a hajnali magyar éremesőről? Ide kattintva mindent visszanézhet!

2021. augusztus 5., csütörtök
Lemaradt a hajnali magyar éremesőről? Ide kattintva mindent visszanézhet!

Valóságos magyar éremeső volt éjszaka Tokióban. Az érmes futamok és nyilatkozatok egy helyen.

Rasovszky Kristóf ezüstje

Az éjszaka közepén, a tokiói reggelen előbb a hosszútávúszó Rasovszky Kristóf szenzációs úszása után egy ezüstéremnek örülhettünk-a futamot teljes egészében, vagy részben itt tudja végignézni, ha pedig egy rendkívül mosolygós olimpiai ezüstérmes úszó értékelését szeretné megnézni, akkor azt itt teheti meg, edzője, Szokolai László pedig így nyilatkozott a verseny után.

Tótka Sándor aranya

A hajnalunk bearanyozódott. Tótka Sándor kajak egyes 200 méteren a riói negyedik hely után állhatott a dobogóra, ráadásul ebben a futamban Csizmadia Kolos a negyedik lett. Érdemes megnézni azt a sprintfutamot, nagyon szép magyar aranyat láthat itt. Ha pedig az új olimpiai bajnok "aranyszavait" szeretné megnézni, akkor itt teheti meg, az éremátadót és a magyar himnuszt pedig ide kattintva nézheti meg.

Csipes Tamara ezüstje

Röviddel a sprintszám aranyérme után jött egy szépen csillogó ezüst. Csipes Tamara nagyon erős futamban a második helyen ért célba, a címvédő Kozák Danuta éppen lecsúszott a dobogóról és negyedik lett, az izgalmas futam itt látható. Tamara nyilatkozatából sugárzott a boldogság, érdemes ide kattintva megnézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.