VIDEÓK

Lemaradt a hajnali magyar éremesőről? Ide kattintva mindent visszanézhet!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Valóságos magyar éremeső volt éjszaka Tokióban. Az érmes futamok és nyilatkozatok egy helyen.

Rasovszky Kristóf ezüstje

Az éjszaka közepén, a tokiói reggelen előbb a hosszútávúszó Rasovszky Kristóf szenzációs úszása után egy ezüstéremnek örülhettünk-a futamot teljes egészében, vagy részben itt tudja végignézni, ha pedig egy rendkívül mosolygós olimpiai ezüstérmes úszó értékelését szeretné megnézni, akkor azt itt teheti meg, edzője, Szokolai László pedig így nyilatkozott a verseny után.

Tótka Sándor aranya

A hajnalunk bearanyozódott. Tótka Sándor kajak egyes 200 méteren a riói negyedik hely után állhatott a dobogóra, ráadásul ebben a futamban Csizmadia Kolos a negyedik lett. Érdemes megnézni azt a sprintfutamot, nagyon szép magyar aranyat láthat itt. Ha pedig az új olimpiai bajnok “aranyszavait” szeretné megnézni, akkor itt teheti meg, az éremátadót és a magyar himnuszt pedig ide kattintva nézheti meg.

Csipes Tamara ezüstje

Röviddel a sprintszám aranyérme után jött egy szépen csillogó ezüst. Csipes Tamara nagyon erős futamban a második helyen ért célba, a címvédő Kozák Danuta éppen lecsúszott a dobogóról és negyedik lett, az izgalmas futam itt látható. Tamara nyilatkozatából sugárzott a boldogság, érdemes ide kattintva megnézni.

Előző sztori

A KAJAKOS TÓTKA SÁNDOR OLIMPIA BAJNOK

Következő sztori

“TARTOZIK a magyar piaci hozzáférésért 77 milliárd forinttal Norvégia” – állítja a kormány