/

Kertmozival vár a Megálló Közösségi Ház

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Újra közösségi filmnézésre invitálja az érdeklődőket a Megálló Közösségi Ház és a Grand Café együttműködése a következő, és az az utáni kedden.

2014 óta közösségi tér

A Zápor tó közelében található Megálló Közösségi Házat a MASZK Egyesület hívta életre egy EU-s támogatás segítségével, hogy Tarján városrész a panelprogramok után közösségépítő programokkal is bővelkedjen. Hét éve működnek sikeresen és biztosítanak a szabadidő eltöltésére változatos lehetőségeket elsősorban a városrész lakóinak, de egész Szeged előtt nyitva áll az ajtajuk.

Kertmozi

Már sokadik alkalommal rendezik meg Kertmozi névre hallgató eseményüket a Grand Café csapatával együttműködve, ahol jobbnál-jobb, a mainstream filmvilágtól kicsit távolabb helyezkedő alkotásokat lehet megtekinteni. Legutóbb például a Keresem a testemet című francia animációs filmet vetítették le, de jövő hét kedden is egy hétköznapinak korántsem mondható “mesét” láthatnak az érdeklődők.

2021. augusztus 31. 21:00 – A vörös teknős
francia – japán animációs film, 80 perc, 2016 – eredeti hang, magyar felirattal
Rendező: Michael Dudok de Wit
„Hajótörött férfit mos partra a tenger. A szerencsés, ám magára hagyott túlélő felfedezi a trópusi sziget élővilágát, miközben különös kapcsolatba lép az egyik óriás teknőssel.”

2021. szeptember 7. 21:00 – Medvevilág Szicíliában
olasz – francia animációs film, 82 perc, 2020 – eredeti hang, magyar felirattal
Rendező: Lorenzo Mattott
„Az emberek világával megismerkedő medvék egyre több emberi szokást vesznek át, a városokban élve veszélybe kerül a medvelélek.”

A filmeket mindkét esetben a Grand Café szállítja, akik frissítőkkel is készülnek az estekre. A 800 forintos belépőt a helyszínen, készpénzben lehet kifizetni.

Az ajtókat, kilincseket, mosdót, valamint a termeket minden program előtt és után fertőtlenítik.
A Közösségi Ház munkatársainak iránymutatását, kérik, hogy minden látogató vegye figyelembe egymás egészségének megőrzése érdekében.

via Megálló Közösségi Ház Facebook, maszk.hu/megallo


Előző sztori

Augusztus végétől menetrendi változások jönnek a Szeged-Cegléd-Budapest vonalon

Következő sztori

Meg se próbáljon a SZIN alatt bliccelni a tömegközlekedési járatokon: fokozott a jegyellenőrzés