Sport

Kárász Anna továbbjutással mutatkozott be az olimpián

Kárász Anna továbbjutással mutatkozott be az olimpián

2021. augusztus 2., hétfő
Kárász Anna továbbjutással mutatkozott be az olimpián

Lucz Dóra és Kárász Anna is bejutott a keddi középfutamba a kajak egyes 200 méter hétfői előfutamából a tokiói olimpia kajak-kenu versenyén. A szegedi Kárász Anna másodikként ért célba. Az első két-két hely ért továbbjutást, a többiek reményfutamra kényszerülnek.

A szegedi születésű Kopasz Bálint az első helyen, Varga Ádám futamában a második helyen ért célba a kajak egyes 1000 méter előfutamában, így kihagyva a reményfutamot rögtön a keddi középdöntőbe jutottak.

A női kajak párosok 500-as számában Kozák Danuta és Bodonyi Dóra párosa az első, Csipes Tamara és Medveczky Erika a harmadik futamából lépett tovább simán.

Az Adolf Balázs, Fejes Dániel duó a hetedik helyen végzett hétfői előfutamában, így a nap folyamán később még a reményfutamban is vízre kell szállnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.